Veiligheidsproducten

Veiligheidsproducten

Hoe zorgt u ervoor dat uw veiligheidsproduct succesvol is? De producten zijn vaak complex en er zijn veel organisaties met verschillende belangen bij betrokken. Xenario biedt de expertise om een succesvol veiligheidsproduct te maken door  samen te werken zodat de kennis vertaald wordt in het product. Dit met als doel om het het leiden van omvangrijke en complexe veiligheidsprojecten te ondersteunen.

Elk product start met een doordachte analyse met oog voor detail en een overstijgende blik op het proces. Deze analyse is de basis voor het opstellen van een plan dat wij stapsgewijs met u doornemen. Xenario zorgt ervoor dat veiligheidsproducten zorgvuldig afgerond of overgedragen worden en dat de opgebouwde kennis en opgeleverde producten binnen de organisatie goed gewaarborgd worden.

Xenario methodiek & veiligheidsproduct

Na een heldere analyse als onderbouwing van een plan van aanpak, gaat Xenario aan de slag. Xenario vormt de spil tussen de interne organisatie van de opdrachtgever en de eventuele externe betrokken partijen. Wij zorgen ervoor dat de juiste partijen aan tafel zitten. Door de inhoudelijke expertise en kennis in het  speelveld zijn onze projectmanagers flexibel en doeltreffend inzetbaar. Xenario heeft deze expertise opgedaan door gewerkt te hebben aan veiligheidsvraagstukken in zowel de publieke als private sector. Denk hierbij aan grootschalige evenementen, woonoverlast, multiprobleem huishoudens, crisisbeheersing, openbare orde en veiligheid.

Elk veiligheidsproduct vraagt om een op maatwerk toegespitst projectplan afhankelijk van de behoeften van de opdrachtgever en het type veiligheidsvraagstuk. Heeft uw organisatie behoefte aan een concreet plan van aanpak (producten, resultaten), een planning met een bijpassende projectstructuur? Xenario kan ondersteunen met het bieden van een concreet resultaat.

Op zoek naar een veiligheidsproduct?

Xenario maakt een veiligheidsproduct naar uw wensen en behoeften vanuit een doordachte analyse in samenwerking met (externe) veiligheidspartners

Xenario kan een veiligheidsproduct maken en neemt u daarmee werk uit handen. Door bijvoorbeeld het contact met de interne organisatie en/of externe betrokken partijen die u te veel tijd kosten. Wij bieden het invullen van diverse rollen zoals management van projecten, het stimuleren van samenwerking tussen partijen en het voorzitten van bijeenkomsten.

Organiseren is naast adviseren een taak die Xenario met plezier doet. Overzicht houden, een goede planning of afspraken maken zijn voor ons ook activiteiten die mogelijk bij de ontwikkeling van een veiligheidsproduct horen. Voor elk product is de inhoud en daardoor de rol van Xenario anders. Het leveren van maatwerk is voor ons op elk product van toepassing.

 

Wij bieden de ontwikkeling van veiligheidsproducten aan, die mogelijk een veiligheidsproject of veiligheidsprogramma ondersteunen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of vraag een offerte op maat.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op via

info@xenario-advies.nl


Mariëlle Heuvelmans

06-27109874


Lonneke Gijsbers

06-46128750