OVER ONS

Wij zijn Xenario

In het Nijmeegse werkveld leerden wij elkaar kennen. Beiden professioneel werkzaam in het veiligheidsdomein, ieder in een andere rol en allen enorm enthousiast over het thema veiligheid. Al snel ontstond er een bijzondere band waarbij wij dezelfde visie en werkwijze hebben om veiligheid binnen het werkveld vorm te geven en aan te pakken.

Na een aantal avonden met good wine and food hebben wij besloten om onze ervaringen, competenties en kennis rondom het thema veiligheid te bundelen. Sindsdien is Xenario een feit. Op elk scenario in het veiligheidsdomein past onze Xenario methodiek: Analyse – Verbinding – Resultaat. Na een integrale analyse zoeken we de juiste mix van mensen om gezamenlijk een helder resultaat neer te zetten.

Wij zijn enorm gedreven om onze methodiek in uw organisatie te laten slagen. Dat is de reden van ons bestaan: verbinden en resultaten boeken. Dit lukt ons doordat we de volgende kernwaarden in ons bedrijf nastreven:

  • Oplossingsgericht en daadkrachtig
  • Duidelijkheid in woord en geschrift
  • Handelen vanuit meervoudige partijdigheid
  • Integer en integraal werken

Xenario is een klein bureau met een grote maatschappelijke betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Onderdeel van onze succesformule is het schakelen in uiteenlopende situaties en niveaus. Onze ervaring met verschillende (risico) doelgroepen en vraagstukken rondom veiligheid zorgt dat wij geloven en staan voor onze diensten. Onze persoonlijke aanpak betekent echter niet dat wij alleen kleine opdrachten doen. Voor grotere opdrachten zoeken wij de samenwerking met zorgvuldig geselecteerde andere bureaus (groot en klein) of freelancers die net als Xenario focus hebben op veiligheid en inhoud, kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Benieuwd naar ons? Bekijk onze diensten pagina en kom meer te weten over waar Xenario uw organisatie bij kan ondersteunen.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Op zoek naar een professional voor uw veiligheidsvraagstuk? Beleidsadvies, projectleiders die tijdelijk een project of programma uitvoeren, een team coachen of een projectorganisatie aansturen, analyse en onderzoek in het veiligheidsdomein of voor een langere periode een professional aan uw bedrijf verbinden.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op en/of vraag een offerte op maat.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op via

info@xenario-advies.nl


Mariëlle Heuvelmans

06-27109874


Lonneke Gijsbers

06-46128750