Interim manager veiligheid

Interim manager inzetten op uw veiligheidsvraagstuk

Heeft u voor een veiligheidsvraagstuk tijdelijk behoefte aan de expertise van vakbekwame proffesional op (bestuurlijk en/of management) niveau? Wij bieden een vakbekwame interim manager veiligheid die met betrokkenheid en gedrevenheid werken aan grote en complexe vraagstukken. Wij bieden ruime ervaring in de meest uiteenlopende veiligheidsthema’s zoals grootschalige evenementen, woonoverlast, multi-problem huishoudens, crisisbeheersing, openbare orde en veiligheid. En wij zetten ons met veel enthousiasme in voor uw organisatie. Onze missie? Organisaties bijstaan en ondersteunen door het inzetten van onze expertise voor uw veiligheidsvraagstuk, door oplossingsgericht en daadkrachtig te werk te gaan.

Xenario methodiek

Elk interimtraject start met een doordachte analyse met oog voor detail en een overstijgende blik op het proces. Deze analyse is de basis voor het inzetten van een interim traject dat wij stapsgewijs met u doornemen. Vooral wanneer het gaat om een veiligheidsvraagstuk is het essentieel dat de juiste mensen op de juiste plek staan. Vaak zoeken onze klanten mensen met specifieke vaardigheden, ruime ervaring en een efficiënte werkwijze. In die vraag komen wij uw organisatie tegemoet. Wij hebben de beschikking over experts die op interim basis voor u aan de slag gaan door het bieden van procesregisseurs, bestuurskundigen en veiligheidskundigen. 

Ondersteuning voor elk scenario

Xenario zorgt ervoor dat u op elk moment een interim manager aan uw team kan toevoegen. Dit wanneer uw organisatie; voor een crisis scenario komt te staan; wanneer u invulling wilt geven aan een veiligheidsvraagstuk; uw organisatie een andere richting of schoon schip wilt maken door het inzetten van een interimmanager. Het leveren van maatwerk is voor ons op elk interimtraject van toepassing.

Het inzetten van een interimtraject biedt u de volgende voordelen: een oplossing om invulling te geven op plekken waar u intern(e) specialisten/managers mist; beschikbaarheid over specialisten voor kortlopende projecten; de mogelijkheid om uw gehele crisisbeheersing door ons te laten invullen: van hoger management tot de operationele uitvoering.

Wij bieden veiligheidsprofessionals aan die tijdelijk een project of programma uitvoeren, interim functies invullen, een team begeleiden of een crisissituatie begeleiden en aansturen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of vraag een offerte op maat.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op via

info@xenario-advies.nl


Mariëlle Heuvelmans

06-27109874


Lonneke Gijsbers

06-46128750