E-learning

Veiligheidsbewustzijn bij medewerkers creëren?

Xenario werkt voor de ontwikkeling van de e-learning samen met een creatief team met onderwijskundig e-learning ontwerpers en ontwikkelaars. Een professioneel team dat met veel enthousiasme aan de slag wilt gaan om een passend en naar wens product te ontwikkelen voor jouw organisatie.

Xenario kan het project leiden en neemt u daarmee werk uit handen. Door bijvoorbeeld het contact met de interne organisatie en/of externe betrokken partijen die u te veel tijd kosten. Wij bieden het invullen van diverse rollen tijdens de ontwikkeling van de e-learning zoals de aansturing van het project- en ontwikkelteam, het stimuleren van samenwerking tussen partijen en het voorzitten van bijeenkomsten.

Xenario methodiek

Het uitvoeren van de projectleiding is een taak die Xenario met plezier doet. Voor elk project is de inhoud en daardoor de rol van Xenario anders. Om tot een goed resultaat te komen dat voldoet aan de wensen en behoeften van de opdrachtgever zullen wij in verschillende fasen de e-learning ontwikkelen. Deze fasen zullen verwerkt worden in een projectplanning waarin duidelijk wordt wat, wanneer en door wie wordt gedaan. Van belang hierin is wat er van opdrachtgever op welk moment wordt verwacht.

Voor elk veiligheidsvraagstuk zal vastgesteld moeten worden welke leerinhoud aan bod moet komen in de e-learning en welke vormgeving en huisstijl gewenst is. Om de leerstof op een goede manier aan te bieden zal de inhoud aangeboden worden volgens het ontwerpprincipe van Mayer: gebruik woord, gesproken woord en beeld

Op zoek naar een op maat e-learning?

Elke e-learning vraagt om maatwerk afhankelijk van de behoeften van de opdrachtgever en het type veiligheidsvraagstuk. Heeft uw organisatie behoefte aan een op maat gemaakte e-learning, met een duidelijke planning, waarbij jouw organisatie wordt ontzorgt in de ontwikkeling?

Het leveren van maatwerk is voor ons op elk project van toepassing. Xenario gelooft in een vormgeving en stijl die de functie van het leermiddel volgt. Dat betekent dat de e-learning alleen elementen bevat die bijdragen een aan optimaal leerresultaat en nodig zijn om de e-learning goed te kunnen gebruiken en niet af leiden van het leren. De vormgeving is hiermee clean en overzichtelijk te noemen, met een duidelijke navigatiestructuur en bediening. De e-learning wordt uitgevoerd in de huisstijl van jouw organisatie.

Wij bieden didactisch aantrekkelijke e-learnings aan op het gebied van veiligheid,
op maat gemaakt voor jouw organisatie.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of vraag een offerte op maat.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op via

info@xenario-advies.nl


Mariëlle Heuvelmans

06-27109874


Lonneke Gijsbers

06-46128750