E-learning

Creëer veiligheidsbewustzijn met E-learning

Bij Xenario werken we nauw samen met een team van gespecialiseerde e-learning ontwerpers en ontwikkelaars. Onze enthousiaste professionals staan klaar om een module op maat te ontwikkelen die perfect aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

Wij nemen de volledige projectleiding op ons, zodat jij je kunt concentreren op je kerntaken. Dit betekent dat wij het contact onderhouden met zowel interne teams als externe partijen, en diverse rollen op ons nemen, zoals het aansturen van teams en het voorzitten van bijeenkomsten.

De Xenario-aanpak

Elk e-learning project is uniek, en daarom is onze aanpak flexibel. We werken in verschillende fasen, gedocumenteerd in een heldere projectplanning. Hierin staat duidelijk vermeld welke stappen worden ondernomen en wat er van de opdrachtgever wordt verwacht.

Voor elk veiligheidsvraagstuk definiëren we de juiste leerinhoud en het gewenste design voor de e-learning. We volgen het ontwerpprincipe van Mayer: de combinatie van tekst, gesproken woord en beeld om een optimale leerervaring te garanderen.

Maatwerk E-learning met Xenario

Elke  module vereist een unieke aanpak. Heb je behoefte aan een op maat gemaakte  oplossing? Wij geloven in een design dat het leerproces ondersteunt. Dit betekent dat onze modules overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en afgestemd op jouw organisatie zijn.

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte op maat aan.

.

Xenario methodiek

Op

Wij bieden didactisch aantrekkelijke e-learnings aan op het gebied van veiligheid,
op maat gemaakt voor jouw organisatie.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of vraag een offerte op maat.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op via

info@xenario-advies.nl


Mariëlle Heuvelmans

06-27109874


Lonneke Gijsbers

06-46128750