Animatie

Veiligheid door Animatie: Hoe het bijdraagt aan bewustwording en kennis

Elke organisatie streeft naar een veilige werkomgeving voor haar medewerkers en bezoekers. Het is essentieel dat medewerkers zich realiseren dat zij een cruciale rol spelen bij het waarborgen van deze veiligheid.  Bovendien moeten ze beschikken over basiskennis van de geïmplementeerde veiligheidsmaatregelen en voorzieningen. Hierbij komt de kracht van animatie om de hoek kijken.

Wat een veiligheidsanimatie kan betekenen

Animaties kunnen veiligheidsinstructies verduidelijken.  Ten eerste maken ze  zowel eenvoudige als complexe concepten toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. Ten tweede kunnen ze scenario’s visualiseren die in de echte wereld lastig of onmogelijk zijn om te demonstreren. Bij Xenario zijn we ervan overtuigd dat de vormgeving en stijl van de animatie afgestemd moeten zijn op het leerdoel. Kortom we zorgen ervoor dat de animatie echt bijdraagt aan het verbeteren van de vaardigheden en het verhogen van het veiligheidsbewustzijn.


 

 

Veiligheidsinstructiefilm met animatie: Laat Xenario het werk doen

Bij Xenario combineren we onderwijskundig inzicht met animatiedesign om hoogwaardige veiligheidsinstructiefilms te ontwikkelen. Ons creatieve team bestaat uit deskundige animatie-ontwerpers en -ontwikkelaars die gedreven zijn om een veiligheidsproduct te creëren dat naadloos aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

Wij bij Xenario ontzorgen je volledig. Omdat we het project leiden zodat jij je kunt concentreren op andere taken. Door het  onderhouden van contacten met zowel interne veiligheidsorganisaties als externe stakeholders, besparen we je de tijd en moeite van coördinatie en bieden we leiderschap tijdens de filmontwikkeling. Of het nu gaat om het managen van het projectteam, het stimuleren van samenwerking rond veiligheidskwesties of het voorzitten van meetings, Xenario staat voor je klaar.

Casus

Op zoek naar een op maat animatiefilm?

Heeft uw organisatie behoefte aan een op maat gemaakte animatie, met een duidelijke planning, waarbij jouw organisatie wordt ontzorgt in de ontwikkeling?
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of vraag een offerte op maat.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op via

info@xenario-advies.nl


Mariëlle Heuvelmans

06-27109874


Lonneke Gijsbers

06-46128750