Animatie

Veiligheidsbewustzijn bij medewerkers creëren?
Elke organisatie wil een veilige (werk)omgeving garanderen voor al haar medewerkers en bezoekers. Medewerkers en derden dienen zich bewust te zijn van de rol die zij hebben in het creëren van een veilige (werk)omgeving. In dit kader is het van belang dat zij voldoende basiskennis hebben van getroffen veiligheidsmaatregelen en voorzieningen. Het aanbieden van een veiligheidsinstructiefilm kan bijdragen aan een veilige werkomgeving.

Met karakter animatievideo’s kun je eenvoudige en ingewikkelde zaken voor iedereen helder en inzichtelijk maken. Daarnaast is het mogelijk om situaties in beeld te brengen en te simuleren die in werkelijkheid helemaal niet of moeilijk te realiseren zijn. Xenario gelooft in een vormgeving en stijl die de functie van het leermiddel volgt. Dat betekent dat de animatie alleen elementen bevat die bijdragen een aan optimaal leerresultaat en nodig zijn om de animatie goed te kunnen gebruiken en niet af leiden van het leren.

Aan de slag?
Xenario werkt voor de ontwikkeling van animatiefilms samen met een creatief team met onderwijskundig animatie ontwerpers en ontwikkelaars. Een professioneel team dat met veel enthousiasme aan de slag wilt gaan om een passend en naar wens product te ontwikkelen voor jouw organisatie.

Xenario kan het project leiden en neemt u daarmee werk uit handen. Door bijvoorbeeld het contact met de interne organisatie en/of externe betrokken partijen die u te veel tijd kosten. Wij bieden het invullen van diverse rollen tijdens de ontwikkeling van de animatie zoals de aansturing van het project- en ontwikkelteam, het stimuleren van samenwerking tussen partijen en het voorzitten van bijeenkomsten.

Casus

Op zoek naar een op maat animatiefilm?

Heeft uw organisatie behoefte aan een op maat gemaakte animatie, met een duidelijke planning, waarbij jouw organisatie wordt ontzorgt in de ontwikkeling?
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of vraag een offerte op maat.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op


Mariëlle Heuvelmans

06-27109874


Lonneke Gijsbers

06-46128750